Træflis og brændesalg

Hos MK Træfældning og Topkapning tilbyder vi levering af træflis og brænde. Træflisen har et utal af anvendelsesmuligheder og kommer i en god størrelse. Brændet er løvtræ, som er tørret i minumum 2 år. Det er derfor 100% tørt og altid til en virkelig konkurrencedygtig pris.

Træflis

Hos MK Træfældning og Topkapning sælger vi både rent træflis og kompostflis

Vi fremstiller selv vores rene træflis af primært grantræ og fyrretræ efter behov. Vi udvælger nøje stammerne, hvilket betyder, at når du handler træflis hos os, så er du sikker på, at kvaliteten altid er i top. Denne type flis leveres kun.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten
Du kan anskaffe dig træflis i forskellige mængder. Prisen afhænger af størrelsen og mængden, men kontakt os endelig i dag for et uforpligtende tilbud.

Kompostflis er ligesom almindelig træflis, men er snittet af hele træer og består derfor også af blade og nåle. Det kan gøre det samme som almindeligt flis, men er mere grønt at se på. Det kræver et lidt større lag for at dække lige så godt, men det er derfor også helt op til 80% billigere end det rene træflis. Funktionsmæssigt gør de to typer flis det samme. 

Vi tilbyder ydermere at komme og flise jeres grenaffald, træaffald og helstammer.

Vi udlejer også vores flishuggere på dagsbasis efter aftale.

IMG_2417-min-scaled
IMG_3590-min-scaled
wood-49678_1920-min
IMG_6033-e1569007069833-min-scaled
IMG_3101-min-scaled
brand2-min

Brændesalg

Hos MK Træfældning og Topkapning kan du handle kvalitetsbrænde til favorable priser. Er du på udkig efter brænde, så kan vi helt sikkert hjælpe dig! For os er brænde ikke bare brænde, men altid tørt kvalitetsbrænde i 25-30 cm stykker til yderst konkurrencedygtige priser.

På udkig efter brænde?
Vi sælger kun brænde, som man nemt og enkelt kan fyre op med efter køb. Ønsker du at købe hos os, så kontakt os i dag helt uforpligtende og lad os finde frem til den ønskede og rigtige mængde kvalitetsbrænde. Vi sælger eksempelvis blandet løvtræ til 800 kr. pr. kubikmeter eller blandet løv og gran for 650. pr. kubikmeter.
Vi kan ikke oplyse alle vores priser her på hjemmesiden, da det afhænger af mængde, type og andet der ønskes. Kontakt os derfor for et uforpligtende tilbud på kvalitetsbrænde til din varmekilde.

Vi garanterer kvalitetsbrænde
Vi yder fuld garanti for at vores brænde kan anvendes til alle private brug – bl.a. brænde til kaminer, pejse, kakkelovne osv. Vores brænde er helt tørt, så det altid er klar til at blive brugt. Så du kan altid roligt handle brænde her hos MK Træfældning og Topkapning.

Indhent tilbud

kontaktoplysninger bruges udelukkende til udarbejdelse af de ønskede tilbud. Vi svarer normalt indenfor 48 timer.

Anmod om tid til et besøg

Bemærk! Din tid er først gældende, når der er indgået en telefonisk aftale. Vi ringer dig op for at bekræfte aftalen.

Her kan du forespørge om en dato og tid til besøg af os på din adresse. Når du har indsendt din forespørgsel, modtager du et opkald fra os for endelig bekræftelse af aftalen.

Hvis du ønsker at få en tid til stubfræsning, kan du beregne din pris og aftale et besøg her.

Vælg service*
Beskriv din opgave*
Vedhæft billede
Maximum file size: 4 MB
Her kan du vedhæfte billede(r) af træet/opgaven
Navn*
E-mail*
Telefonnr.*
Adresse*