Stub- og rodfræsning

Hos MK Træfældning og Topkapning udfører vi også stub- og rodfræsning. Til dette benytter vi vores egene maskiner og kører hver uge. Således står din stub ikke i vejen for plæneklipperen alt for længe.

Stub- og rodfræsning

Stubfræsning er en stor del af MK træfældning og vi har vores egne 2 maskiner.

Se videoen her ved siden af (af den store gule) for at kunne få svar på “hvad koster det at fræse min stub” og lære at måle stubben op helt korrekt, for at få en præcis pris. 🙂 

Den ene af vores stubfræsere er på 75 HK (Den gule i videoerne) Og den anden på 38 Hk. (Den lille grønne) 

Den lille grønne kræver en adgangsvej på 75 cm. i bredden, og vejer kun 650 kg. Den kører vi ind af mange havelåger, gennem garager og faktisk også ind gennem mange andelsboliger dagligstue for at komme om i deres baghave. 

Ved fræsningen fjernes stubbe og rødder sikkert og professionelt, så du som kunde ikke behøver at løfte en finger. Stubbe fræses typisk 15-30 cm. under græsplænens niveau, og efterlader en mindre bunke muld/flis som et par uger senere kan jævne hullet eller benyttes til bede, kompost eller lign.

Synlige og større rødder fjerner vi også i forbindelse med fræsningen. Ved opmålingen af stubbens diameter måles der vandret, i centimeter og ved rodudløb (som man kan se i videoen her til højre)

IMG_0299-scaled-4215a0fd
IMG_0302-scaled-1e3c8ec0
IMG_1212-scaled-8b6f1938
IMG_9236-scaled-5e613d03
Paderup_1_mdr_senere-scaled-490ce2fb
aa-14725f22
Her ses en stub vi graver op, da der var rør, ledninger og andet. Stubben er en 250 år gammel japansk kirsebærtrærod, som i dag tjener et ældre ægtepar som bænk.

Priser på stub- og rodfræsning

Normalprisen for fræsning af stubbe er 12-15 kr. pr. cm. stub inkl. moms og kørsel.

Priseksempel:
Din stub måler 38 cm. ved rodudløbet x 12 kr. = 456 kr. inkl. moms. Tilbuddet er baseret på, at du selv fjerner evt. overskydende muld/flis efter opgaven er udført.

Minimum fakturering er 650 kr. + moms

Såfremt MK Træfældning og Topkapning har fældet dit træ, kan vi også give tilbud på fræsning af din stub.

Nedskårne hegn, hække og buske kan med fordel også fjernes ved fræsning. Det bedste resultat opnås når hæk og buske er skåret ned til ca. 10-15 cm over græsplænen. Rodfræsningen efterlader løs jord blandet med flis fra trærødderne. Dette kan let jævnes, og der kan sås græs eller beplantes på ny efterfølgende. Ved fræsning af hegn- og hække er prisen 125 kr. pr. løbende meter. inkl. moms.

Beregn din pris

To kolonner
Vertikal
Horisontal
Stubfræsning prisberegner
Summary
Navn Total
"{{getWooProductName}}"er tilføjet din kurv
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Bestil din stubfræsning

Prisberegneren er vejledende, og vi anbefaler derfor at du taler med os om din specifikke opgave, før en endelig pris kan fastlægges. Ring til os og bestil din opgave med det samme, eller kontakt os via formularen på knappen herunder.

Vi kan typisk udføre din opgave indenfor 2 arbejdsdage.

Indhent tilbud

kontaktoplysninger bruges udelukkende til udarbejdelse af de ønskede tilbud. Vi svarer normalt indenfor 48 timer.

Anmod om tid til et besøg

Bemærk! Din tid er først gældende, når der er indgået en telefonisk aftale. Vi ringer dig op for at bekræfte aftalen.

Her kan du forespørge om en dato og tid til besøg af os på din adresse. Når du har indsendt din forespørgsel, modtager du et opkald fra os for endelig bekræftelse af aftalen.

Hvis du ønsker at få en tid til stubfræsning, kan du beregne din pris og aftale et besøg her.

Vælg service*
Beskriv din opgave*
Vedhæft billede
Maximum file size: 4 MB
Her kan du vedhæfte billede(r) af træet/opgaven
Navn*
E-mail*
Telefonnr.*
Adresse*