Om os

Hos MK Træfældning og Topkapning tilbyder vi professionel træfældning, topkapning og evt. nedfiring. Dertil tilbyder vi også beskæring af træer, rodfræsning, flishugning, salg af brænde, opskæring af planker og meget mere! Med vores nyeste udstyr kan vi klare langt de fleste opgaver – både store som små. Vi hjælper både private familier men også virksomheder, som har træer, der skal nedlægges professionelt.

En virksomhed med erfaring

MK Træfældning og Topkapning arbejder på mere end 15 års konstant positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har vi betjent en lang række glade og tilfredse kunder, -både i skove, byer og hos kommuner såvel som hos private. Erfaring, professionalisme, ærlighed og faglighed danner et stærkt fundament for vores virksomhed.

Ingen opgave er for lille, og vi har endnu ikke mødt en udfordring vi har måtte sige nej til. Vi har et tæt samarbejde med Bro Topkapning, der gør at vi sammen kan løse selv de største opgaver.
Vi tilbyder ligeledes salg af brænde, kløvning, præcisions-nedlægning, flishugning, opskæring af planker med mobilsavværk, stubfræsning og meget mere.

Ønsker du et gratis uforpligtende prisoverslag, så er du meget velkommen til at kontakte os. Se under kontaktoplysninger eller klik på knappen nedenfor og  udfyld formularen, og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.

 

Folkeskoven

Hos MK Træfældning og Topkapning går vi ind for miljøet, så vi planter to nye træer for hvert træ vi fælder!

Dette gør vi i samarbejde med Growing Trees Network Foundation i Aarhus, som planter folkeskove rundt i Danmark. Folkeskovene plantes der, hvor vi ønsker at beskytte vores vigtigste og reneste drikkevandskilder i Danmark.

Som kunde er du således med til at plante træer ved at vælge os som Deres træplejer, og dermed bidrage til rent drikkevand i fremtiden – og mindre Co2 i atmosfæren.

Vi mener nemlig, at det både er en virksomheds-, fonds- og folkesag at plante træer!

Skulle du være blevet mere nysgerrig på hvad Lars, Kim og de andre går og laver i folkeskoven, kan du læse mere på Facebook: https://www.facebook.com/Folkeskoven/

Skovhugger-rommen

Hos MK Træfældning og Topkapning har vi produceret vores egen rom. Vi kalder den for Skovhuggerrom! Mere mand bliver det ikke!

Rommen kommer i to størrelser: 200 ml. (værdi 179 kr.) og 500 ml. (værdi 349 kr.)

Den indeholder 40% alkohol, og er en smule sød i det.

Rommen indeholder også en egetræspind, som er fra det første egetræ vi fældede i firmaet. Pinden erstatter rommens egetræsfadlagring. Derfor er det dig som kunde, der skal stå for lagringen. Når rommen har opnået tilstrækkelig smag, tager du blot pinden op og nyder rommen med venner og familie!

Rommen er kreeret og perfektioneret i samarbejde med Ejer Esben Moesgaard og Master-distillerist Mathias Maarup på Brænderiet Enghaven i Mellerup nord for Randers.

Indhent tilbud

kontaktoplysninger bruges udelukkende til udarbejdelse af de ønskede tilbud. Vi svarer normalt indenfor 48 timer.

Anmod om tid til et besøg

Bemærk! Din tid er først gældende, når der er indgået en telefonisk aftale. Vi ringer dig op for at bekræfte aftalen.

Her kan du forespørge om en dato og tid til besøg af os på din adresse. Når du har indsendt din forespørgsel, modtager du et opkald fra os for endelig bekræftelse af aftalen.

Hvis du ønsker at få en tid til stubfræsning, kan du beregne din pris og aftale et besøg her.

Vælg service*
Beskriv din opgave*
Vedhæft billede
Maximum file size: 4 MB
Her kan du vedhæfte billede(r) af træet/opgaven
Navn*
E-mail*
Telefonnr.*
Adresse*