Om os

Hos MK Træfældning og Topkapning tilbyder vi professionel træfældning, topkapning og evt. nedfiring. Dertil tilbyder vi også beskæring af træer, rodfræsning, flishugning, salg af brænde, opskæring af planker og meget mere! Med vores nyeste udstyr kan vi klare langt de fleste opgaver – både store som små. Vi hjælper både private familier men også virksomheder, som har træer, der skal nedlægges professionelt.

En virksomhed med erfaring

MK Træfældning og Topkapning arbejder på mere end 15 års konstant positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har vi betjent en lang række glade og tilfredse kunder, -både i skove, byer og hos kommuner såvel som hos private. Erfaring, professionalisme, ærlighed og faglighed danner et stærkt fundament for vores virksomhed.

Vi har valgt ikke at angive priser her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksitet. Ønsker du et gratis uforpligtende prisoverslag, så er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under “Kontakt” og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.

Ingen opgave er for lille, og vi har endnu ikke mødt en udfordring vi har måtte sige nej til. Vi tilbyder ligeledes salg af brænde, kløvning, præcisions-nedlægning, flishugning, opskæring af planker med mobilsavværk, stubfræsning og meget mere.

Folkeskoven

Som ekspert i træfældning og også topkapning tilbyder vi professionel topkapning og evt. nedfiring. At topkappe et træ betyder, at man skærer det ned oppefra i mindre stykker, og muligvis firer det ned, alt afhængig af pladsen omkring træet.

Vi tilbyder også udtynding, som giver mere lys igennem træets krone eller en opstamning, som giver kronen et løft, og således skaber mere luft under træet.

Med faglærte medarbejdere og avanceret specialudstyr kan vi klare langt de fleste opgaver – både store som små!

Skovhugger-rommen

Hos MK Træfældning og Topkapning har vi produceret vores egen rom. Vi kalder den for Skovhuggerrom! Mere mand bliver det ikke!

Rommen kommer i to størrelser: 200 ml. (værdi 179 kr.) og 500 ml. (værdi 349 kr.)

Den indeholder 40% alkohol, og er en smule sød i det.

Rommen indeholder også en egetræspind, som er fra det første egetræ vi fældede i firmaet. Pinden erstatter rommens egetræsfadlagring. Derfor er det dig som kunde, der skal stå for lagringen. Når rommen har opnået tilstrækkelig smag, tager du blot pinden op og nyder rommen med venner og familie!

Rommen er kreeret og perfektioneret i samarbejde med Ejer Esben Moesgaard og Master-distillerist Mathias Maarup på Brænderiet Enghaven i Mellerup nord for Randers.